Istota Kota 2019

Na nowy rok mamy dla Was nową propozycję, oryginalny kalendarz ze zdjęciami naszych podopiecznych.

Istota Kota 2019 jest połączeniem subtelnych kadrów oraz grafik, które podkreślając kocie piękno, wprowadzają do kalendarza element artystyczny.

Leonardo da Vinci powiedział: „najmarniejszy kot jest arcydziełem” i każdy kociarz się z tym zgodzi. Koty to mruczące arcydzieła idealne w swej postaci od pierwszego wibrysa po sam czubek ogona. Istota Kota właśnie to pokazuje, obrazuje osobliwość kociej natury, jej piękno, które codziennie nas zachwyca. Szczególną uwagę poświęcamy detalom, ponieważ to one są kwintesencją kociej doskonałości i dzięki nim zatracamy się w miłości do kotów bez opamiętania.

Kalendarz ma format A4. Istota Kota 2019 to nie tylko piękny i oryginalny kalendarz, ale też praktyczny planer, który przy okazji ozdobi Twoje wnętrze. Niewielkie, ale bardzo estetycznie rozplanowane kalendaria pozwalają na zanotowanie ważnych wydarzeń. W kalendarzu są oznaczone święta oraz dni wolne od pracy.

Jeśli chcecie już teraz zobaczyć wszystkie kalendarzowe zdjęcia, obejrzyjcie poniższą galerię.

Koszt jednego kalendarza to 20 zł plus wysyłka 12 zł kurierem Pocztex 48h lub 10 zł kurierem Paczkomat InPost niezależnie od ilości zamówionych sztuk.

Jest również możliwość osobistego odbioru w Toruniu, we Włocławku oraz wysyłki razem z „Kotem w worku”. Nie ponosicie wtedy kosztów wysyłki. Odbiór osobisty kalendarza możliwy jest tylko po przedpłacie darowizny na konto Fundacji.

Wysyłka zagraniczna także jest możliwa po uprzednim kontakcie i opłaceniu kosztów przesyłki. Wysyłamy poleconym listem priorytetowym.

Wszystkie opcje otrzymania kalendarza są w formularzu zamówienia:

Kontakt w każdej sprawie związanej z kalendarzem: kalendarz@fundacjakot.pl

Kalendarz Istota Kota 2019 wspiera koty z Fundacji KOT.