Świąteczny kiermasz prezentowy na rzecz kotów

Wszyscy kochają świąteczne prezenty! Niektórzy wolą dostawać, inni – dawać, a jeszcze inni najbardziej lubią kupować:)
Niezależnie od tego, w której grupie się odnajdujecie, w tym roku możecie zrobić coś bardzo, baaardzo dobrego: kupić prezent i jednocześnie POMÓC KOTOM!

W okresie przedświątecznym codziennie wystawiamy na aukcję jeden przedmiot: zawsze piękny, oryginalny, wyjątkowy, starannie wybrany. Większość tych przedmiotów to rzeczy ręcznie wykonane przez polskie artystki i artystów, wiele z nich ma kocie motywy.

A co najważniejsze – wszystkie przedmioty otrzymałyśmy całkowicie za darmo, a to oznacza, że CAŁY DOCHÓD z licytacji przeznaczony jest na pomoc kotom.

Koniecznie zaglądajcie na nasze allegro, bo aukcje trwają tylko 5 dni, codziennie jedna się kończy, no i codziennie przybywa jedna nowa rzecz.
[kliknij tutaj, by przejść do allegro]

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim autorom i ofiarodawcom tych niezwykłych przedmiotów oraz wszystkim licytującym – to dzięki Wam możemy coraz skuteczniej pomagać kotom.

Na aukcjach były lub są takie rzeczy:

Kot – streetart od autorów legendarnych kotów z Płocka, Inko i Gnito:

inkognito

Kubek z rysiem od Forrest:

forrest

Kubek z kotem od NoHejo:

nohejo2

Torba 3D oraz kosmetyczka do kompletu od DekumDekum:

dekum7

Balonowy kot-podróżnik od Pracowni Moroszka:

moroszka4

Dwie kocie broszki od PokaBroche:

pokabroche2

Ciepły szal prosto z Tallina od Zuzy:

szalik

Łapacz snów wg indywidualnego projektu od Magii Książki:

łapacz11

Zestaw słomianych lal – uzależniających kocich zabawek – od Kasi:

lale3

Kamień od Unicatelli, która stale z nami współpracuje przy akcji #CATeringStones i pomaga w zapewnianiu wyżywienia naszym kotom:

kamień2

I kilka najsłodszych biżuteryjnych cudów od Oli z Ugryź.com, autorki oryginalnej biżuterii spożywczej;) Ciastka, sałaty i inne prawie jadalne cuda nosi m.in. Katarzyna Bosacka, prowadząca program „Wiem, co jem i wiem, co kupuję” (TVN). Ola podarowała nam kilka swoich prac z kolekcji świątecznej oraz kilka z kocim motywem.

Dwie bransoletki z Pusheenem:

ugryź3

ugryź5