Zamów i roznieś ulotki

To bardzo prosty sposób na pomoc:)
Ulotki promują działania Fundacji i zachęcają do pomocy. Nasza mała ekipa nie ma szans, by dotrzeć z ulotkami do licznego grona odbiorców, ale jeśli nam pomożecie – to razem damy radę.

Aby pomóc, wystarczy zamówić ulotki – wyślemy je pod podany adres licząc na to, że rozniesiesz je w zaprzyjaźnionych miejscach.

Ulotki można zostawiać np. w poczekalni u weterynarza, w sklepach zoologicznych, w knajpkach wege, w poczekalni u fryzjera, itd. Dobrym obyczajem jest, by zapytać obsługi, czy można zostawić ulotki. Najlepiej jest zostawić ok. 20 ulotek w jednym miejscu i potem ewentualnie donieść. Ulotki mają format A6, idealnie pasują do standardowej koperty – warto wrzucić do torebki kopertę z 20-30 ulotkami, by mieć je przy sobie, jeśli zdarzy się okazja do zostawienia ich. Nasza ekipa już nawykowo nosi ze sobą ulotki.

To jak, pomożesz? :)

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Liczba ulotek (100 lub wielokrotność)

Adres do wysyłki (nie zapomnij podać nazwy miasta i kodu pocztowego), ewentualne uwagi

Koszt wysyłki ulotek to ok. 2-5 zł. Będzie nam bardzo miło, jeśli zechcesz pokryć koszty wysyłki. Jeśli jednak nie możesz lub nie chcesz tego zrobić, to i tak się ucieszymy, jeśli zamówisz i rozniesiesz nasze ulotki:)
Uwaga: w Toruniu możliwy jest odbiór osobisty na Starym Mieście (po umówieniu się).

Dane do przelewu ewentualnych kosztów wysyłki:
Fundacja KOT
PayPal: pomagam@fundacjakot.pl
Tytuł przelewu: ulotki

Możesz też zrobić szybki przelew przez DotPay:

dotpay

Za każdą pomoc – dziękujemy!