Wspierają nas

Jesteśmy zgraną grupą miłośników kotów, która większość swojego czasu, w niektórych przypadkach nawet i życia ;), poświęca kotom. Fundacja KOT istnieje od 2005 roku, od tego czasu codziennie zajmujemy się toruńskimi kotami w potrzebie. Sterylizujemy koty wolnożyjace by ograniczać problem kociej bezdomności u źródła. Leczymy koty chore, każdy nasz podopieczny dostanie taką opiekę jakiej wymaga. Oswojonym, przyjacielskim kotom szukamy nowych, odpowiedzialnych i kochających opiekunów. W naszej pracy nie uznajemy półśrodków, współpracujemy z najlepszymi lekarzami weterynarii, behawiorystami, a nawet zoofizjoterapeutką.

Dzięki działaniom naszej ekipy pomogliśmy tysiącom kotów, jednak nie możemy nie podkreślić, że to nie byłyby możliwe bez wsparcia finansowego i rzeczowego, które napływa do nas od darczyńców prywatnych i firm.
Jesteśmy ogromnie wdzięczni za Waszą przychylność i zaufanie.
Dziękujemy, że postanowiliście razem z nami zmieniać koci świat na lepszy.

W tym miejscu chcielibyśmy podziękować instytucjom, które pomogły naszym podopiecznym.

W 2020 roku pomogli nam:

• Kolejny miesiąc i kolejny Darczyńca, takie wiadomości możemy otrzymywać regularnie! Bardzo dziękujemy sklepowi MURRANO (www.murrano.pl) – za pomoc finansową. Nasze Koty są zachwycone, gdyż każda darowizna to dla nich szansa na lepszą codzienność. Dziękujemy!

• Nowa firma na naszej liście to interaktywna Agencja INSEO (https://www.inseo.pl/). Serdeczne dzięki, połączone z głośnym pomrukiwaniem – to od naszych Kotów. Otaczajmy je troską każdego dnia!

• Dopiero rozpoczął się 2020 r., a my już mamy całe mnóstwo powodów do radości! Dziękujemy naszemu kolejnemu Darczyńcy, jakim jest firma II – Inwestycje CL Spółka Akcyjna (https://osiedlesielanka.pl/). To dzięki Państwa pomocy możemy realizować projekty, pozwalające nam otaczać Koty szczególną troską.

W 2019 pomogli nam:

• Nasze działania na rzecz Kotów są doceniane przez wiele osób, co niezmiernie nas cieszy. Serdecznie dziękujemy firmie Polskie Centrum Dachowe www.polskiecentrumdachowe.pl za pomoc w postaci darowizny. Wszystkie Koty zasługują na dobre gesty!

• Dziękujemy za przekazanie darowizny firmie Projekt Marketing z Lublina www.projektmarketing.pl. To agencja SEO świadcząca usługi pozycjonowania stron internetowych w wyszukiwarce Google, aktywnie wspierająca rozwój małych biznesów lokalnych i dużych sklepów internetowych.

• Nasza Fundacja, a tym samym nasze Zwierzaki zyskały nowego Darczyńcę! To wrocławska Agencja AFTERWEB (https://afterweb.pl ), która przekazała nam darowiznę pieniężną. Bardzo nam miło!

• Firma Resto Quality (https://restoquality.pl/), dostawca sprzętu dla gastronomii, to kolejny Darczyńca – Przyjaciel naszych Kotów. Jesteśmy wdzięczni za przekazaną darowiznę, dziękujemy!

• Kolejne podziękowanie kierujemy w stronę firmy ARBET Deweloper (http://arbetdeweloper.pl/) z Siechnic. Cieszymy się, że nie są Państwo obojętni na los Kotów. Dziękujemy za wsparcie!

• Bardzo dziękujemy za wsparcie, które skierowała do nas ekipa sklepu dla kociarzy i ich kotów Funny Cat (https://funnycat.pl/). W FunnyCat.pl możecie kupić torby wspierające naszych podopiecznych, nadruk na torbach zaprojektowała Iza Turska. 100% zysku z ich sprzedaży trafia do kotów będących pod naszą opieką. Torby znajdziecie tutaj: https://funnycat.pl/sklep/dla-kociarzy/torba-dla-fundacji-kot

• Nasze Koty wesoło dziś pomrukują, witając w gronie Darczyńców AIF Kancelarię (https://www.aif.com.pl). W ich imieniu dziękujemy za przekazanie darowizny na rzecz Fundacji!

• Dziękujemy Michałowi i Szkole Podstawowej Milenium z Gniezna za wsparcie dla naszych podopiecznych. Jesteśmy pełne podziwu jak jeden młody człowiek może zachęcić innych do pomagania. Z inicjatywy Michała w jego szkole powstała zbiórka funduszy na obiady dla kotów. Społeczności szkoły udało się uzbierać ponad 430 zł, dziękujemy.

• Dziękujemy za Wasze zaangażowanie w konkursie organizowanym przez TESCO! To dzięki Wam zdobyliśmy 2 miejsce w 6 edycji programu!