Kotorysunki 2019

W 2019 roku nie mogło zabraknąć naszego kultowego kalendarza z pracami utalentowanych i wrażliwych polskich artystek.
Kotorysunki 2019 to efekt współpracy 14 polskich artystek, każda z nich opracowała jeden miesiąc lub okładkę – w ten sposób każdego miesiąca możecie się cieszyć nowym stylem i zupełnie świeżym pomysłem na kota.

Kalendarz ma format A4. Kotorysunki 2019 to nie tylko piękny i oryginalny kalendarz, ale też praktyczny planer, który przy okazji ozdobi Twoje wnętrze. Niewielkie, ale bardzo estetycznie rozplanowane kalendaria pozwalają na zanotowanie ważnych wydarzeń. W kalendarzu są oznaczone święta oraz dni wolne od pracy.

Jeśli chcecie już teraz zobaczyć wszystkie Kotorysunkowe grafiki, obejrzyjcie poniższą galerię.

Koszt jednego kalendarza to 20 zł plus wysyłka 12 zł kurierem Pocztex 48h lub 10 zł kurierem Paczkomat InPost niezależnie od ilości zamówionych sztuk.
Jest również możliwość osobistego odbioru w Toruniu, we Włocławku oraz wysyłki razem z „Kotem w worku”. Nie ponosicie wtedy kosztów wysyłki. Odbiór osobisty kalendarza możliwy jest tylko po przedpłacie darowizny na konto Fundacji.
Wysyłka zagraniczna także jest możliwa po uprzednim kontakcie i opłaceniu kosztów przesyłki. Wysyłamy poleconym listem priorytetowym.
Wszystkie opcje otrzymania kalendarza są w formularzu zamówienia:

Kontakt w każdej sprawie związanej z kalendarzem: kalendarz@fundacjakot.pl

Kalendarz Kotorysunki 2019 wspiera koty z Fundacji KOT.