Kotorysunki 2020

Wyobrażacie sobie rok 2020 bez naszego kultowego kalendarza z pracami utalentowanych i wrażliwych polskich artystek? My też nie! :)

Kotorysunki 2020 to efekt współpracy 14 utalentowanych dziewczyn, każda z nich opracowała jedną kartę ilustrując wybranego podopiecznego Fundacji KOT – w ten sposób każdego miesiąca możemy się cieszyć nowym stylem i zupełnie świeżym pomysłem na kota.

Kalendarz ma format A4. Kotorysunki 2020 to nie tylko piękny i oryginalny kalendarz, ale też praktyczny planer, który przy okazji ozdobi Twoje wnętrze. Niewielkie, ale bardzo estetycznie rozplanowane kalendaria pozwalają na zanotowanie ważnych wydarzeń. W kalendarzu są oznaczone święta oraz dni wolne od pracy.

Jeśli chcecie już teraz zobaczyć wszystkie Kotorysunkowe grafiki, obejrzyjcie poniższą galerię.

Koszt jednego kalendarza to 20 zł plus wysyłka 12 zł kurierem Pocztex 48h lub 10 zł kurierem Paczkomat InPost niezależnie od ilości zamówionych sztuk.
Jest również możliwość osobistego odbioru w Toruniu i we Włocławku. Nie ponosicie wtedy kosztów wysyłki. Odbiór osobisty kalendarza możliwy jest tylko po przedpłacie darowizny na konto Fundacji.
Wysyłka zagraniczna także jest możliwa po uprzednim kontakcie i opłaceniu kosztów przesyłki. Wysyłamy poleconym listem priorytetowym.
Wszystkie opcje otrzymania kalendarza są w formularzu zamówienia:

Kontakt w każdej sprawie związanej z kalendarzem: kalendarz@fundacjakot.pl

Kalendarz Kotorysunki 2020 wspiera koty z Fundacji KOT.

Koty u KOTa utrzymują się wyłącznie dzięki darczyńcom, dlatego Wasza pomoc jest bardzo ważna i bardzo cenna – to dzięki Wam koty mają zapewnione wyżywienie, opiekę weterynaryjną i miejsce, w którym czekają na adopcje, a koty wolnożyjące są sterylizowane i dokarmiane. Dzięki Wam koty ciężko chore, powypadkowe i niepełnosprawne znajdują bezpieczną przystań, niektóre – niestety – na resztę krótkiego życia.

Poznajcie koty, którym pomagacie – bądźcie z nami na Facebooku i Instagramie.

Poznajcie Kotorysunkowy zespół – zgrany team, który przygotował już kolejny kalendarz, by – jak co roku – pomagać kotom :) Wszyscy autorzy to wolontariusze – cała pozyskana kwota z darowizn jest przeznaczona na kocie potrzeby.

Autorzy:
Okładka – Anna Halarewicz annahalarewicz.eu
Styczeń – Kamila Kozłowska facebook.com/kozlowskakamila
Luty – Justyna Dłużniewska jusiowo.pl
Marzec – Anna Kloza-Rozwadowska malerina.com
Kwiecień – Karolina Kubikowska facebook.com/kubikowska.emilysmoose
Maj – Luiza Kwiatkowska facebook.com/Ilikeluilula
Czerwiec – Asia Wójtowicz instagram.com/wojtowicz_illu
Lipiec – Marta Zabłocka facebook.com/ZycieNaKreskeMartaZablocka
Sierpień – Kamila Loskot facebook.com/nohejo
Wrzesień – Agata Krzyżanowska ilustracjeagatakrzyzanowska.blogspot.com
Październik – Monika Kister instagram.com/kisia.exe
Listopad – Marianna Sztyma facebook.com/mariannasztyma
Grudzień – Anna Rudak annarudak.com

Kalendaria, skład całości, projekt miesiąca Luty, dziesiątki poprawek, nieprzespane noce – Iza Turska
Pomysły, organizacja, wybór autorek, setki maili i telefonów, ogarnianie ekipy, promocji i wysyłki – Dominika Płuza

Najmocniej dziękujemy wszystkim osobom, bez których wsparcia, wkładu i pomysłów kalendarz by nie powstał.

Partnerzy wydania:

CatExperts Biszkopt z karmelem CSW Toruń Koci Behawioryzm Karmy dla kotów Renske Karmy dla kotów Renske Animal Expert Fotografia Monika Małek Magazyn Kocie Sprawy