Adopcja wirtualna

Wszystkie koty pod opieką Fundacji czekają na adopcję realną – na kochających, odpowiedzialnych ludzi. Każdy z nich marzy o własnym domu.

Póki jednak mieszkają w Fundacji, można je adoptować wirtualnie – polecamy tę formę adopcji wszystkim, którzy bardzo chcą, ale nie mogą przygarnąć kota do domu.

Adopcja wirtualna to comiesięczna wpłata dla wybranego kota, w wysokości min. 30 zł, która pomoże w utrzymaniu kota w fundacji – wyżywieniu i opiece weterynaryjnej.

Jak zostać opiekunem wirtualnym?

1. wybierz kota:) Możesz wybrać któregoś z kotów do adopcji lub kota szczególnej troski (one też są do adopcji!).
  2. napisz maila na adres: kontakt@fundacjakot.pl, w tytule wpisz: Adopcja wirtualna – imię kota;
    w mailu zaznacz, w jaki sposób chcesz być podpisany przy wybranym kocie jako wirtualny opiekun, np. Twoje imię i pierwsza litera nazwiska, Twoje imię i miejscowość itp.
  3. w tytule przelewu koniecznie napisz „wirtualna adopcja + imię kota” czyli np. „wirtualna adopcja Gucio”.
  4. adopcja wirtualna trwa do czasu, kiedy kot znajdzie stały dom (potem opiekun wirtualny, jeśli zechce, może adoptować wirtualnie innego kota). W każdej chwili opiekun wirtualny może zrezygnować z adopcji (prosimy o maila z taką informacją, żebyśmy mogły lepiej planować wydatki).

Za każdą wirtualną adopcję bardzo serdecznie dziękujemy – to dla nas ogromna pomoc.

Udostępniaj nasze wpisy na swoich profilach, zaproś znajomych do zalajkowania nas – to też jest pomoc:)

2 komentarzy do “Adopcja wirtualna

1. Hej,
    Uwielbiam zwierzaki, a w szczególności koty, cieszę się że robicie aż tyle dla ich promocji i dobra ;)

Pozdrawiam
    Jola

2. Od kilku lat koty zyskują moją sympatię choć zawsze byłam zakochana w psach. W ubiegłym roku udało mi się z moją wspaniałą sąsiadką przeprowadzić udaną adopcję bezdomnego kociaka. Dziś ma swój dom, wspaniałą opiekę. My zaś ogromne zadowolenie. Nadal pomagamy wszystkim kotom z ulicy które się u nas znajdą. Dziś też podjęłam decyzję, że będę wspierała Fundację. Pozdrawiam wszystkich kochających zwierzęta.