CATeringStones

CATering dla kotów to podstawowa sprawa – koty muszą jeść. To dlatego prosimy Was o fundowanie kotom obiadów. #CATeringStones to kamienie, które przypominają o pomocy dla kotów.

Jak się dołączyć do akcji?

1. CATering, czyli zaproś koty na obiad.
    6 zł – to koszt dużej wysokomięsnej puszki, czyli dobrego obiadu dla 3 kotów. Prosimy, ustaw stałe zlecenie przelewu na 6 zł – to niewielka kwota, a każdego miesiąca nakarmisz 3 koty.
    Fundacja KOT
    PayPal: pomagam@fundacjakot.pl
    (w tytule wpłaty wpisz 'obiad’ i swój adres mailowy, żebyśmy mogły Ci podziękować za stałe wsparcie).
  2. Zamów kamień u Unicatelli.
    Unicatella sprowadza kamienie z włoskich plaż (takie najlepiej się nadają do malowania). Każdy kamień jest jedyny w swoim rodzaju, ręcznie malowany farbami akrylowymi. W wersji podstawowej kamienie to magnesy (np. na lodówkę), ale można pogadać z Unicatellą o pierścionku lub wisiorku. Kamienie mają ok. 3-6 cm, wyceniane są indywidualnie.
  3. Zawsze miej przy sobie kamień – i rób mu fotki:)
    Kamienie bierzemy ze sobą na wakacje, na spacer, do sklepu, na randkę, czy gdzie kto chce i ROBIMY IM FOTKI na tle chodnika, wieży Eiffla, oceanu czy norweskich fiordów
  4. Fotki wrzucamy na Facebooka, Instagram, Twittera, Pinterest – gdzie kto chce i może, tagujemy ‪#‎CATeringStones‬.
    Będziemy repostować Wasze fotki na Instagramie!
    Fundacja KOT na Instagramie

Pierwsze kamienie trafiły do boxów Kot w worku – kotoworkowicze mogą zatem od razu startować z akcją. Kamienie są ręcznie malowane, każdy jest inny – pochwalcie się, jakie trafiły do Was?

Tak wyglądały pierwsze kamienie:

kamienie Unicatelli - Kot w worku

Komentarze: “CATeringStones