Fundacja

Fundacja KOT – Koty Otoczone Troską – od 10 lat ratuje bezdomne koty, często ofiary wypadków, sterylizuje koty wolnożyjące, by ograniczać liczbę niechcianych zwierzaków, szuka dobrych domów adopcyjnych dla oswojonych, przyjacielskich kotów.

Fundacja to zgrana ekipa z ogromnym doświadczeniem, współpracująca z najlepszymi lekarzami weterynarii. Działając razem z nami, dołączasz do grona pasjonatów, którzy z całym sercem, nie zapominając o zdrowym rozsądku, uratowali już setki kotów. I mają wielką nadzieję, że z Twoją pomocą uratują kolejne.

Jak konkretnie działamy? – czytaj tutaj.
Jak możesz nam pomóc? – zobacz tutaj.

Dziękujemy za Wasze zaufanie i każde, nawet najmniejsze wsparcie.

Fundacja KOT od roku 2008 ma status OPP (Organizacji Pożytku Publicznego), można przekazać 1% podatku dla naszych kotów: KRS 0000230788. Więcej informacji o 1% oraz bezpłatny program do rozliczeń PIT znajdziesz tutaj.

Fundacja KOT jest organizacją non-profit, działa pod nadzorem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Darowizny na rzecz fundacji można odpisać od podstawy opodatkowania (do 6% – osoby prywatne, do 10% – firmy).

Dane rejestrowe:
REGON: 34002011400000

Dane do przelewów:
Fundacja KOT
PayPal: pomagam@fundacjakot.pl
Dla przelewów zagranicznych:
IBAN: PL07109015060000000103690336
SWIFT: WBKPPLPP

Kontakt:
mail: kontakt@fundacjakot.pl

Jeśli chcesz lepiej poznać działania Fundacji i otrzymywać informacje o naszych akcjach, zostaw kontakt do siebie. Mniej więcej raz w miesiącu skrobniemy maila;)

Komentarze: “Fundacja

1. Witam!
    pozdrawiam i jestem pełna uznania dla Waszej pracy.Mam od Was kotka już 4 lata {paluszek-a u mnie Terko bo terkocze obłednie)zgadzają sie z moim drugim kotem .Moje ‚czarnuchy’nie chorują, urządzają gonitwy i zajmują oba fotele na stałe.Jeszcze raz dziękuję za kotka