Kotorysunki 2022 – formularz zamówień

Kalendarz Kotorysunki 2022 można zamówić przez formularz. Każde poprawnie wysłane zamówienie będzie potwierdzone e-mailem. W razie braku otrzymania e-maila prosimy o sprawdzenie, czy nie wpadł do Spamu.

Imię i nazwisko (wymagane):

Adres email (wymagane):

Liczba zamawianych kalendarzy (wymagane):

Sposób otrzymania kalendarzy (wymagane):

Dodatkowe informacje dla nas (opcjonalnie):

Dane podane podczas wypełniania formularza zostaną wykorzystane w celu prawidłowej realizacji zamówienia.

Koszt jednego kalendarza to 20 zł.

W przypadku wysyłki na adres dolicz koszt wysyłki:
12 zł – Kurier Pocztex 48h niezależnie od ilości zamówionych sztuk.
10 zł – Kurier Paczkomat InPost niezależnie od ilości zamówionych sztuk.

Wysyłka zagraniczna:
możliwa w każdy zakątek świata, jeśli opłacisz koszty przesyłki.

Istnieje możliwość odbioru osobistego kalendarzy na terenie Torunia i Włocławka.

Kontakt w każdej sprawie związanej z kalendarzem: kalendarz@fundacjakot.pl

Dane do wpłaty darowizn
Fundacja KOT
PayPal: pomagam@fundacjakot.pl

UWAGA: w tytule wpłaty darowizny koniecznie podaj swój adres mailowy – znacznie przyśpieszy to wysyłkę! To adres mailowy (nie nazwisko, nie nick) jest identyfikatorem, w tytule przelewu nie trzeba dodawać żadnych innych dopisków.

UWAGA! Zamówienia są realizowane zazwyczaj od 2 do 7 dni roboczych od zamówienia, jeśli coś trwa dłużej napisz do nas, sprawdzimy co się dzieje z przesyłką. Zamówienia z wysyłką na terenie Polski złożone do 28.11.2021 zostaną wysłane najpóźniej 01.12 i dojdą na Mikołajki, zamówienia złożone do 17.12 zostaną wysłane najpóźniej 20.12 i dojdą na Święta. :-)
Zamówienia złożone po tych terminach również będziemy starali się wysłać tak, by mogły być podarunkami. Jednak nie możemy dać już 100% gwarancji – wszystko będzie zależało od naszych mocy przerobowych i tego, jakie atrakcje wymyślą dla nas koty. :-)

Robimy wszystko, by Wasze kalendarze trafiły do Was w idealnym stanie: kalendarze wyruszają od nas starannie zapakowane w kopercie bąbelkowej.